Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Predstavitev osnutka Strategije razvoja in trženja turizma v Velenju in Šoštanju za obdobje 2022 – 2027

Šaleška dolina se je v zadnjih nekaj letih razvijala tudi kot turistična destinacija. Zdaj pa je na pomembni točki razvoja, povezani z družbenimi, okolijskimi in gospodarskimi izzivi. Hkrati želimo še naprej ohraniti kvaliteto življenja in mesto prijetno za meščane in meščanke, saj bodo le tako zadovoljni tudi tisti, ki nas obiščejo. V Zavodu za turizem Šaleške doline v sodelovanju sodelavci Centra poslovne odličnosti Ekonomske fakultete (CPOEF) zato pripravljamo Strategijo razvoja in trženja turizma v Velenju in Šoštanju za obdobje 2022-2027.

Izredno pomemben del procesa priprave strategije predstavljate tudi vi – lokalni prebivalci, turistični ponudniki, turistična društva, širša poslovna in splošna javnost ter vsi ostali prijatelji turizma. Vabimo vas na Javno prestavitev osnutka Strategije razvoja in trženja turizma v Velenju in Šoštanju za obdobje 2022 – 2027, ki bo v torek, 9. 11. 2021 ob 17. uri preko spleta. Po končani predstavitvi bo čas za podajanje predlogov, mnenj, sugestij in tudi vprašanj. Vaše mnenje zelo cenimo, zato je prav, da ta strateški dokument oblikujemo skupaj z vami. Dogodka se lahko udeležite s klikom na to povezavo: https://uni-lj-si.zoom.us/j/98667036168

V Zavodu za turizem Šaleške doline želimo skupaj z različnimi deležniki soustvariti pametno, zeleno in prijazno mesto za naše prebivalce in obiskovalce, z napredno turistično ponudbo. Sodelovanje pri pripravi tega dokumenta je izjemno pomembno. In ne pozabite: Živimo turizem!

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska